Kwitnący Pleioblastus pygmaeus 'Distichus'
- NorthEast
- Mowgli
- Wpisz jaki mamy teraz rok.: 2012
Kwitnący Pleioblastus pygmaeus 'Distichus'
Zakwitł w zeszłym roku jakieś 2 tygodnie od posadzenia. Zebrałem ok.10 nasion lecz nic nie wykiełkowało. W tym roku nie ma ani jednego liścia ale znów kwitnie.
Re: Kwitnący Pleioblastus pygmaeus 'Distichus'
fajny....też go mam 
..........................................................................................................................................................................
oryginalne sesje ślubne, willa zakopane, ogłoszenia bolesławiec,przeprowadzka warszawa

..........................................................................................................................................................................
oryginalne sesje ślubne, willa zakopane, ogłoszenia bolesławiec,przeprowadzka warszawa
Ostatnio zmieniony 14 sie 2014 13:18 przez kevin222, łącznie zmieniany 2 razy.
- rjz
- Leśniczy
... i pewnie na tym skończy swój żywot
(((
r.

r.
NorthEast pisze:Zakwitł w zeszłym roku jakieś 2 tygodnie od posadzenia. Zebrałem ok.10 nasion lecz nic nie wykiełkowało. W tym roku nie ma ani jednego liścia ale znów kwitnie.
- NorthEast
- Mowgli
Zgadza się, pozostało tylko wspomnienie... i ok. 10 nasion. Zasiałem i dwa zaczęły kiełkować. Tyle, że jedna siewka przestała rosnąć i chyba już po niej. Nie nastawiam się na zbyt wiele, ale fajnie by było gdyby drugiej się udało...